Thuis ProductenELISA Test Kit

De Uitrusting van REK ELISA

De Uitrusting van REK ELISA

  • De Uitrusting van REK ELISA
  • De Uitrusting van REK ELISA
De Uitrusting van REK ELISA
Productdetails:
Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: YAXINBIO
Certificering: NSF ISO 9001:2015
Modelnummer: K03-REK
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1
Prijs: 2000 RMB
Verpakking Details: ijs verpakking, karton
Betalingscondities: T/T
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Gevoeligheid:: ≤ 1 ng/ml Opsporingswaaier:: 0,25 -16 ng/ml
Houdbaarheid:: 6 maanden Werkende tijd:: De bekwame experimentators kunnen een bepaling in 2,5 u voltooien.
Hoog licht:

Recombinante Enterokinase ELISA Kit

,

1ng/Ml recombinante Enzymen

REK ELISA Kit

1.Intended gebruik

Deze ELISA-uitrusting is voorgenomen voor gebruik in het kwantificeren van Enterokinase, recombinant van runderalvleesklier. De uitrusting is slechts voor onderzoekgebruik en is niet voorgenomen voor kenmerkend gebruik in mens of dieren.

 

2.Basic parameters van ELISA Kit

Gevoeligheid ≤ 1 ng/ml

Opsporingswaaier: 0,25 -16 ng/ml

Specificiteit: Recombinante runderenterokinase kan zonder significante cross-reactivity met andere recombinante coliform uitdrukkingssysteem verwante proteïnen worden ontdekt.

Herhaalbaarheid: De variatiecoëfficiënten tussen platen en in één enkele plaat zijn allebei minder dan 10%

Werkende tijd: De bekwame experimentators kunnen een bepaling in 2,5 u voltooien.

Houdbaarheid: 6 maanden

 

3.Kit samenstelling en opslag

 

De ongeopende uitrustingen kunnen bij 2-8 °C één week worden opgeslagen. Als de uitrusting na één week zal worden gebruikt, demonteer de uitrusting en sla afzonderlijk elke component volgens de voorwaarden in de hieronder lijst op.

 

Verklaring:

1. Alle reagenskroonkurken moeten worden geschroeft vast om verdamping en microbiële verontreiniging te verhinderen.

2. De microtiter plaat kan bij -20 °C 6 maanden worden opgeslagen, en niet bij 2-8 °C voor meer dan één week worden opgeslagen.

 

Naam Specificatie Opslagtemperatuur
(Demonteerbare) MicroELISAplaat 8holes×12lines -20°C

(A1)

Verwijzingsnorm

4 2-8°C

(A2)

Geconcentreerde HRP-Opsporing Ab

1×0.05mL -20°C

(P1)

De geconcentreerde de Verwijzingsnorm & Steekproef & concentreerden de Verdunners van HRP Ab (25x)

1vial× 5 ml 2-8°C

(P2)

Geconcentreerde Wasbuffer (25x)

1vial×40 ml 2-8°C

(A3)

Substraatreagens (TMB)

5×0.125 ml -20°C in een schemerige plaats

(P3)

Substraatverdunners (TMB)

1vial×15 ml 2-8°C in een schemerige plaats

(P4)

Eindeoplossing

1vial×5 ml 2-8°C
Opnieuw te gebruiken plaatverzegelaar, 5  
Gebruikershandleiding 1  
Certificaat van Analyse 1  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.Self verstrekte experimenteel materiaal

1. Microplatelezer (filtergolflengte 450 NM en 650 NM)

2. Hoge precisiepipet, EP-buis en beschikbare uiteinden

3. incubator 37 °C, verdubbelt gedistilleerd water of gedeioniseerd water

4. absorberend document

 

5.Note voor te testen steekproeven

1. Als de steekproef binnen 1 week na inzameling wordt getest, kan het bij 2-8 °C. worden opgeslagen. Als het niet kan op tijd worden ontdekt, verdeel het gelieve volgens het eens gebruikte bedrag en het bevroren bij -20 °C op te slaan (test binnen 1 die maand) of -80 °C (binnen 3 maanden wordt getest), vermijdt herhaalde freeze-thaw cycli.

2. De opsporingswaaier van de uitrusting is niet hetzelfde als de concentratiewaaier van de steekproef. Als de concentratie van de testsubstantie in uw steekproef hoger is dan de hoogste waarde van de norm, te maken gelieve een aangewezen veelvoudige verdunning alvorens te meten.

3. Als een steekproef of celuittreksel gebruikend een chemische lysate wordt voorbereid, kan de introductie van bepaalde chemische producten afwijkingen in ELISA-metingen veroorzaken.

 

6.Preparation alvorens te testen

1. Verwijder vooraf de uitrusting uit de ijskast 20 minuten en breng aan kamertemperatuur in evenwicht. Zet vooraf de microplatelezer aan 15 minuten om op te warmen.

2. Verdunnervoorbereiding

Verdun de geconcentreerde norm & steekproefverdunning of geconcentreerde de HRP-Antilichaam verdunning met dubbel gedistilleerd water (1:25).

3. Voorbereiding van wasvloeistof

De geconcentreerde het wassen oplossing werd verdund met dubbel gedistilleerd water (1:25).

Uiteinde: De geconcentreerde die het wassen oplossing uit de ijskast wordt genomen kan kristallen hebben, wat een normaal fenomeen is. Het kan in een water 40 °C worden verwarmd - bad om de kristallen volledig op te lossen en dan de wasoplossing voor te bereiden (de het verwarmen temperatuur zou niet 50 °C. moeten overschrijden. De temperatuur van de wasoplossing kamertemperatuur moeten zou zijn wanneer het gebruiken). Gelieve te gebruiken op dezelfde dag het.

4. Standaardvoorbereiding

Plaats de norm bij 1000 t/min 1 minuut, voeg 1,0 ml van de norm & steekproefverdunner volgens de gevriesdroogde norm toe, haal de buis GLB aan, verlaat het 10 minuten, en draai meerdere keren het bovenkant - onderaan. Nadat het volledig wordt opgelost, gebruik zacht Mengeling met een pipet (concentratie van 16ng/ml), en voer dan een veelvoudige verdunning uit (Nota: Voer goed direct geen veelvoudige verdunning in de reactie uit). Het wordt geadviseerd om de volgende concentraties te formuleren: 16, 8, 4, 2, 1, 0,5, 0.25ng/ml. De steekproefverdunning werd direct gebruikt als spatie goed bij 0 ng/ml.

 

Dubbele verdunningsmethode

Neem 7 EP-buizen, voeg 500 μL van norm & de oplossing van de steekproefverdunning aan elke buis toe, pipet 500 μL van 16 ng/ml standaard het werk oplossing, voeg aan 500 μL van de buis van EP van de steekproefverdunning toe en meng me om me 8 ng/ml van de standaard het werk oplossing te maken, deze stap te volgen en dan zuigen en de één na de ander te mengen. Zoals hieronder getoond.

 

Standaardverdunningslegende (500 μL als steekproef)

De Uitrusting van REK ELISA 0

Nota: De laatste buis wordt direct gebruikt als leeg gat.

 

5.HRP de geëtiketteerde voorbereiding van de antilichamen werkende oplossing

Centrifugeer de antilichamenbuis bij met lage snelheid vóór het experiment om overblijvend antilichaam op de buismuur en de buis GLB te vermijden. Bereken het bedrag voor het experiment wordt vereist (bij 100 μL /well wordt berekend) vóór het experiment dat. In daadwerkelijke voorbereiding, zou 100-200 μL moeten worden voorbereid. 15 minuten v3o3or gebruik, verdunnen het HRP-Geëtiketteerde antilichaam aan de het werk concentratie met de antilichamenverdunner (antilichaam: verdunner = 1: 250) en gebruiken op dezelfde dag het.

 

6.Preparation van het kleuren het werk oplossing (TMB)

Bereken het bedrag voor het experiment wordt vereist (bij 100 μL /well wordt berekend) vóór het experiment dat. In daadwerkelijke voorbereiding, zou 100-200 μL moeten worden voorbereid. 15 minuten v3o3or gebruik, verdunnen het kleurvormende substraat van TMB aan de het werk concentratie (substraat: verdunner = 1: 20) met de substraatverdunner en gebruiken op dezelfde dag het.

 

7.Cleaning methode

1. Automatische plaatwasmachine: 350 μL van wasoplossing worden goed toegevoegd aan elk, en de injectie en zuigingsintervallen zijn 60 seconden.

2. Was met de hand de plaat: De schok van de vloeistof in het gat, tikt het droog op een schoon dik absorberend document (of droge doek), toevoegt 350 μL van wasoplossing aan elk gat (u kunt een schone wasfles ook gebruiken hier te spoelen), doorweekt 2-3 Minuten, zuigt (raak niet de muur van de raad) of schudt van de vloeistof in de raad en het klopje droog op een schoon dik absorberend document.

 

8.Operating procedure

1.Add de het werk oplossing van de norm aan de eerste twee rijen van putten de één na de ander, en voegt twee putten zij aan zij van elke concentratie van de werkende vloeistof toe, elk goed 100 μL. De te testen steekproef wordt goed toegevoegd aan andere putten, 100 μL per. Als de concentratie van de steekproef hoger is dan de opsporingswaaier, moet het met de de norm & oplossing van de steekproefverdunning worden verdund en worden toegevoegd. Behandel microplate en broed bij 37 °C 60 minuten uit.

Nota: Wanneer het toevoegen van de steekproef, voeg de steekproef aan de bodem van de microtiter plaat zonder de muur van te raken goed, en schok toe zacht om luchtbellen te vermijden. Voeg de steekproef binnen 10 minuten toe.

2.Washing: Verwerp de vloeistof, droge rotatie, en tik droog op een schoon dik absorberend document. Voeg 350 μL goed van wasoplossing aan elk toe en doorweek 3 minuten. Zuig (raak niet de muur van de plaat) op of schud van de vloeistof in de plaat en het klopje droog op een schoon dik absorberend document. Herhaal deze wasstap 3 keer.

3.Add 100 μL van HRP-Antilichaam het werk oplossing voor elk goed, mengeling goed, behandelen de microtiter plaat en broeden bij 37 °C 30 minuten uit.

4.Washing: Was de plaat 4 keer met wasoplossing, zijn de methodestappen hetzelfde als 2.

5.Add 100 μL van substraat het kleuren het werk oplossing (TMB) voor elk goed, behandelen de microtiter plaat en broeden bij 37 °C 10 minuten uit.

Nota: Het kan op passende wijze volgens de daadwerkelijke kleurenontwikkeling worden verkort of worden uitgebreid, en de tijd van de kleurenontwikkeling is binnen de waaier van 5-30 minuten. Wanneer de norm goed een significante gradiënt toont, kan het worden geëindigd.

6.Add 50 μL van eindeoplossing voor elk goed om de reactie tegen te houden, en het te verlaten bij kamertemperatuur 1 minuut.

Nota: De orde van toevoeging van de eindeoplossing hetzelfde moeten zou zijn als dat van de substraatoplossing. Wanneer het toevoegen van vloeistof, raak niet het pipetuiteinde om verontreiniging te vermijden, die de experimentele resultaten zal beïnvloeden.

7.Use een microplatelezer om de optische dichtheid (NM OD450/650 waarde) van elk bij 450 NM (verwijzingsgolflengte 650nm) goed te meten.

Nota: Drijf gelieve vooraf aan op de microplatelezer, het instrument, en opstelling het opsporingsprogramma op te warmen.

 

9.Result oordeel

1.Calculate de gemiddelde OD waarde van elke groep putten. De gemiddelde OD waarde van elke norm minus de OD waarde van de spatie werd goed gebruikt als correctiewaarde. Neem de concentratie van de norm aangezien de abscis (x) en de OD waarde als ordinaat (y), een standaardkromme trekken (de waarde van de lege groep kan ook worden verwijderd wanneer het in kaart brengen).

2.It wordt geadviseerd om professionele kromme te gebruiken makend software (zoals krommedeskundige 1,3 of ELISA Calc, enz.) om een standaardkromme volgens de specifieke vereisten van het experiment te trekken.

3.If de steekproefod waarde is hoger dan de bovengrens van de standaardkromme, het na aangewezen verdunning zou moeten worden opnieuw gemeten.

4.Typical gegevens

wegens verschillende experimentele exploitatievoorwaarden (zoals exploitant, die technologie, de technologie van de plaatwas, en stabiele voorwaarden, enz. pipetting), kan de OD waarde van de standaardkromme verschillend zijn. De proefuitrusting verstrekt gegevens en krommen in de waaier van 0.25-16 ng/ml voor verwijzing. De experimentator kan punten binnen dit gamma selecteren om een standaardkromme te vestigen.

 

1)Standaard de krommelijn van de metingswaaier 0.25-16ng/mL

X-concentratie (ng/mL) 16 8 4 2 1 0,5 0,25 0
Y-OD450/650nm 1,613 1,350 0,955 0,609 0,342 0,195 0,134 0,069
Terugwinningsbedrag (ng/mL) 15.89 8.10 3.92 2.04 0,99 0,48 0,26
Terugwinningstarief % 99.3 101.2 98.0 102.0 99.0 96.0 104.0

 

De Uitrusting van REK ELISA 1De Uitrusting van REK ELISA 2

 

 

 

10.Precautions

1.Storage: Gelieve te slaan de reagentia redelijk in de uitrusting volgens de instructies op. Vermijd blootstellend de reagentia aan sterk licht tijdens opslag en incubatie. Alle reagensflessen moeten worden geschroeft vast om verdamping en microbiële verontreiniging te verhinderen, anders kunnen de valse resultaten voorkomen.

2.ELISA plaat: Er kan een weinig water-als substantie in de put van de enkel-geopende microtiter plaat zijn. Dit is normaal en zal niet de experimentele resultaten beïnvloeden. Het latje zou in moeten een extra ritssluitingszak worden verwijderd en worden gezet en bij de geadviseerde temperatuur worden opgeslagen als niet in nabije toekomst zal gebruikt worden.

3.Adding steekproef: Wanneer het toevoegen van steekproeven en het toevoegen van dezelfde reagens, zullen een bovenmatig lang steekproefinterval tussen de eerste goed en laatste goed in verschillende „pre-incubatie“ tijden resulteren, die duidelijk de nauwkeurigheid en de herhaalbaarheid van de gemeten waarden zullen beïnvloeden. Het is beter om steekproeven binnen 10 minuten toe te voegen. Het plaatsen van dubbele gaten wordt geadviseerd.

4.Incubation: om de steekproef te verhinderen te verdampen moet de microtiter plaat tijdens het experiment worden met een laag bedekt. De volgende stap zou zo spoedig mogelijk na het wassen van de plaat moeten worden uitgevoerd om de microtiter plaat droog het zijn te verhinderen. Strikte aanhankelijkheid aan de bepaalde incubatietijd en de temperatuur.

5.Washing: De wasvloeistof die in de reactieputten tijdens het wasprocédé droog op absorberend document moeten blijven zou worden getikt. Zet direct niet het filtreerpapier in de reactieputten om water te absorberen. Vóór het lezen, verwijder de overblijvende vloeistof en de vingerafdrukken op de bodem van de microplatelezer vermijden beïnvloedend de lezing van de microplatelezer.

6.Reagent voorbereiding: De vloeistof kan de buismuur of kroonkurk tijdens vervoer aanhangen, zodat gebruikt 1000 t/min/scheidingscentrum één minuut om de vloeistof te deponeren in bijlage aan de buismuur of kroonkurk aan de bodem van de buis. V3o3or gebruik, pipette zorgvuldig 4-5 keer met een pipet om de oplossing te mengen. Alle reagentia zouden precies moeten worden voorbereid zoals die in de instructies worden vermeld.

7.Control van kleur die tijd teruggeven: Na het toevoegen van het substraat, te nemen gelieve de kleurenverandering regelmatig waar van het reactiegat (bijvoorbeeld, om de vijf minuten). Als de gradiënt duidelijk is, te voegen gelieve vooraf de beëindigingsoplossing toe om de reactie tegen te houden, om te diepe kleur te vermijden en de lezing van de enzymlezer te beïnvloeden.

8.Substrate: Gelieve te houden het substraat vanaf licht. Vermijd directe blootstelling aan sterk licht wanneer het opslaan en het verwarmen.

9.Mixing: Het voldoende en lichte mengen zich is bijzonder belangrijk voor de reactieresultaten. Het is beter om een micro- oscillator met de laagste frequentie te gebruiken. Als er geen micro- oscillator is, kunt u het de plaatkader van het enzymetiket manueel onttrekken zich vóór de reactie te mengen.

10.Different de partijen uitrustingscomponenten zullen niet gemengd worden (behalve detergens en beëindigingsoplossing)

11.About het tarief van de steekproefterugwinning

1) Deze uitrusting gebruikt de bepaling van antigenicity van recombinante runderenterokinase in plaats van zijn activiteit om het eiwitresidu te schatten. Daarom gebruikt de norm in de uitrusting de uitstervencoëfficiënt van recombinante runderenterokinase (E1% 1cm = 20.01D, d.w.z., toen A280nm = 2,01 op dat ogenblik, runderenterokinaseconcentratie 1mg/ml) waren om zijn eiwitgehalte te berekenen, en de interne kwaliteitscontrole werd gebruikt om de standaardinhoud nauwkeurig en constant zo te houden mogelijk.

2) De verschillende meetmethoden en de verschillen in productzuiverheid kunnen tot inconsistent eiwitgehalte van runderenterokinase uit verschillende bronnen en verschillende partijen producten leiden, en ook verschillen in terugwinningstarieven veroorzaken. om de invloed van de bovengenoemde factoren te vermijden, wordt het geadviseerd om de spectrofotometrische methode (A280nm) te gebruiken om het eiwitgehalte van de steekproef te schatten voor de terugwinningstest wordt gebruikt, en dan het te verdunnen die aan een geschikte concentratie voor de terugwinningstest om de terugwinningsfout te minimaliseren.

 

11.Problem analyse

Als er problemen met de experimentele resultaten zijn, te nemen gelieve foto's tijdig van de resultaten van de kleurenontwikkeling, en te sla behoorlijk ongebruikte latjes en reagentia, en toen contacttechnische ondersteuning op. Verwijs ook hieronder naar de informatie om waarom te weten te komen.

Probleembeschrijving Possiblaoorzaken Tegenmaatregel

 

De standaardkrommegradiënt is slecht

Het onnauwkeurige aspiratie of doseren Het controleren van de pipet en de uiteinden
Onjuiste verdunning van normen Wanneer het oplossen van de norm, roteer lichtjes de fles en zacht de mengeling om het poeder volledig op te lossen.
Onvolledige was De de gewaarborgde het wassen tijd en het wassen tijden, en de hoeveelheid vloeistof voegden goed toe per

 

 

 

Zwak of kleurloos

De incubatietijd is te kort Tijd van de waarborg de voldoende incubatie
De experimentele temperatuur is onjuist Het gebruik adviseerde experimentele temperatuur
Ontoereikend of ontbrekend reagensvolume Controleer het aspiratie en het doseren proces om ervoor te zorgen dat alle reagentia in voldoende orde worden toegevoegd
De verdunning is onjuist

 

De lezingswaarde is laag

 

 

De montages van de plaatlezer zijn onjuist

 

Controlegolflengte en filterapparaat op microplatelezer
Zet vooraf de op te warmen microplatelezer aan
Grote variatiecoëfficiënt Verkeerd het doseren Controleer het doseren

 

 

 

Hoge waarde als achtergrond

 

De het werk concentratie van het opsporingsantilichaam is te hoog

 

Gebruik geadviseerde verdunning

 

Onvolledige plaatwas

Lees opnieuw de werkende stappen zorgvuldig om ervoor te zorgen dat elke stap volledig wordt schoongemaakt; als het gebruiken van een automatische plaatwasmachine, controleer alle afzet stagnaties; of die de wasoplossing te gebruiken van de uitrusting wordt voorzien.
Vervuilde lotion Bereid verse lotion voor

 

Lage gevoeligheid

Verkeerd opgeslagen ELISA-uitrusting Opslag verwante reagentia zonodig
Geëindigd niet vóór lezing De eindeoplossing zou aan elk goed moeten worden toegevoegd vóór het lezen van OD waarde

Contactgegevens
Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss Eland

Tel.: +8613482039151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten