Thuis ProductenDe Inhibitor van de sojaboontrypsine

Hoge de Trypsineinhibitor ≥1.0 U/mg van de Activiteiten Recombinante Sojaboon pro.

Hoge de Trypsineinhibitor ≥1.0 U/mg van de Activiteiten Recombinante Sojaboon pro.

  • Hoge de Trypsineinhibitor ≥1.0 U/mg van de Activiteiten Recombinante Sojaboon pro.
Hoge de Trypsineinhibitor ≥1.0 U/mg van de Activiteiten Recombinante Sojaboon pro.
Productdetails:
Plaats van herkomst: China, Shanghai
Merknaam: YAXINBIO
Certificering: NSF ISO 9001:2015
Modelnummer: RSTI19
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1g
Prijs: Negotiation
Betalingscondities: T/T
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Opslagtemperatuur: 2-8℃ Bron: uitgedrukt in E.coli
CAS: 9035-81-8

Hoge de Trypsineinhibitor ≥1.0 U/mg van de Activiteiten Recombinante Sojaboon pro.

 

1.Product inleiding

De inhibitor van de sojaboontrypsine is een serine proteaseinhibitor, die de activiteit van trypsine, chymotrypsin, en plasmin kan remmen. De capaciteit om trypsine te verbieden is hoger dan dat van chymotrypsin en plasmin. Bovendien kan het plasma verbieden kallikrein, het klonteren factor Xa, maar kan metalloproteinase, weefsel kallikreins, zure protease, en geen zwavelhoudende protease verbieden. Een geschikte pH waaier voor het verbieden trypsine is pH 6.0-10.0. De recombinante inhibitor van de sojaboontrypsine werd uitgedrukt door recombinante E.coli en werd gezuiverd zonder dierlijk-afgeleide verontreiniging en geen andere protease.

 

2.Product eigenschappen

(1) eiwitgehalte: 90% -110% van het vermelde bedrag.

(2) specifieke enzymactiviteit: ≥1.0 U/mg pro.

(3) HPLC zuiverheidsidentificatie: de belangrijkste piekzuiverheid door de methode van de gebiedsnormalisatie is niet minder dan 90%.

De activiteiteneenheid van het inhibitorenzym: De capaciteit wordt om de activiteit van een trypsineeenheid te remmen genoemd een eenheid van de inhibitoractiviteit (u).

Trypsineeenheid: Één trypsineeenheid (katal micro) wordt bepaald om 1 μmol van n-benzoyl-l-Arginine ethylester (BAEE) per seconde te hydroliseren.

 

3.Product instructie

De inhibitors en de protease kunnen in equimolar bedragen worden gecombineerd, geadviseerde is pH voor combinatie pH>6.0, zullen de inhibitors en de protease niet gecombineerd worden wanneer pH<5>

 

4.Stability

Stabiliteit van opslag: Het gevriesdroogde poeder is stabiel 24 maanden bij 2-8℃

Stabiliteit van vervoer: Het blauwe vervoer van de ijsisolatie, stabiele activiteit.

 

5.Product voordeel

Dierlijke vrije oorsprong: Het product wordt geproduceerd door nieuwe combinatie en geen om het even welk dierlijk bronmateriaal wordt gebruikt in het productieproces. Geen exogene virusverontreiniging, veilig te gebruiken.

Stabiele kwaliteit: Stabiele en ononderbroken partijlevering, weinig verschil tussen partijen producten, stabiele kwaliteit. Het productieproces volgt het systeem van de het 9001:2015kwaliteit van NSF ISO en voldoet aan GMP richtlijnen en verstrekt relevante regelgevende steundocumenten.

Volledige kwaliteitsdocumenten: Volgens klantenvereisten, kunnen de relevante regelgevende steundocumenten worden verstrekt.

 

6.Product gebruik

De inhibitor van de sojaboontrypsine is een serine proteaseinhibitor. Het kan een stabiel complex met protease vormen om de actieve plaats van het enzym te blokkeren. Zoals: remming van serine proteaseactiviteit in recombinante eiwitproductie; celcultuur en andere biotechnologieprocessen.

Contactgegevens
Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss Eland

Tel.: +8613482039151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten