Thuis ProductenDe Inhibitor van de sojaboontrypsine

De recombinante Inhibitor van de Sojaboontrypsine verbiedt Trypsine, Chymotrypsin en Plasmin

De recombinante Inhibitor van de Sojaboontrypsine verbiedt Trypsine, Chymotrypsin en Plasmin

  • De recombinante Inhibitor van de Sojaboontrypsine verbiedt Trypsine, Chymotrypsin en Plasmin
De recombinante Inhibitor van de Sojaboontrypsine verbiedt Trypsine, Chymotrypsin en Plasmin
Productdetails:
Plaats van herkomst: China, Shanghai
Merknaam: YAXINBIO
Certificering: NSF ISO 9001:2015
Modelnummer: RSTI19
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1g
Prijs: Negotiation
Betalingscondities: T/T
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Kat. Nr.: RSTI19 CAS: 9035-81-8
Bron: uitgedrukt in E.coli

De recombinante Inhibitor van de Sojaboontrypsine verbiedt Trypsine, Chymotrypsin en Plasmin

 

1.Product inleiding

De inhibitor van de sojaboontrypsine is een serine proteaseinhibitor, die de activiteit van trypsine, chymotrypsin, en plasmin kan remmen. De capaciteit om trypsine te verbieden is hoger dan dat van chymotrypsin en plasmin. Bovendien kan het plasma ook verbieden kallikrein, het klonteren factor Xa. De inhibitors en de protease kunnen effectief in equimolar bedragen worden gecombineerd om stabiele complexen te vormen om de actieve plaats van het enzym te blokkeren. De recombinante inhibitor van de sojaboontrypsine werd uitgedrukt door recombinante E.coli en werd gezuiverd zonder dierlijk-afgeleide verontreiniging en geen andere protease.

 

2.Product eigenschappen

(1) verschijning: Dit product is wit, gebroken wit, van-geel poeder met een lading van 1,0 en 10,0 die mg/tak (op enzym eiwitgehalte wordt gebaseerd).

(2) specifieke enzymactiviteit: ≥1.0 U/mg pro.

(3) het relatieve molecuulgewicht was 20.1±2.0 kD.

De activiteiteneenheid van het inhibitorenzym: De capaciteit wordt om de activiteit van een trypsineeenheid te remmen genoemd een eenheid van de inhibitoractiviteit (u).

Trypsineeenheid: Één trypsineeenheid (katal micro) wordt bepaald om 1 μmol van n-benzoyl-l-Arginine ethylester (BAEE) per seconde te hydroliseren.

 

3.Product instructie

De inhibitors en de protease kunnen in equimolar bedragen worden gecombineerd, geadviseerde is pH voor combinatie pH>6.0, zullen de inhibitors en de protease niet gecombineerd worden wanneer pH<5>

 

4.Stability

Stabiliteit van opslag: Het gevriesdroogde poeder is stabiel 24 maanden bij 2-8℃

Stabiliteit van vervoer: Het blauwe vervoer van de ijsisolatie, stabiele activiteit.

 

5.Product voordeel

Dierlijke vrije oorsprong: Het product wordt geproduceerd door nieuwe combinatie en geen om het even welk dierlijk bronmateriaal wordt gebruikt in het productieproces. Geen exogene virusverontreiniging, veilig te gebruiken.

Overeenkomstig Farmacopeenormen: Het productiemateriaal en het productiemilieu voldoen aan relevante regelgevende vereisten, en het productieproces voldoet volledig aan NSF ISO 9001: het de kwaliteitssysteem van 2015 en voldoet aan GMP richtlijnen.

Volledige kwaliteitsdocumenten: Volgens klantenvereisten, kunnen de relevante regelgevende steundocumenten worden verstrekt.

 

6.Product gebruik

De inhibitor van de sojaboontrypsine is een serine proteaseinhibitor. Het kan een stabiel complex met protease vormen om de actieve plaats van het enzym te blokkeren. Zoals: remming van serine proteaseactiviteit in recombinante eiwitproductie; celcultuur en andere biotechnologieprocessen.

Contactgegevens
Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss Eland

Tel.: +8613482039151

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten