Thuis

Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
China Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. certificaten
China Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Hoewel wij eerste samenwerking zijn, verliet uw bedrijf een zeer diepe indruk op me. U bent een zeer eerlijk bedrijf.

—— Jim Holf

Dank u zeer. Uw producten zijn zeer goed. Volgende tijd die ik zal blijven om kopen. Het is het bedrijf adviseren de moeite waard.

—— Susan Vird

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

   

   

   

  Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

   

   

  Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

   

  Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

  De Biotechnologieco. van Shanghai Yaxin, Ltd werd opgericht in 2008, is een specifieke fabrikant op het gebied van recombinante enzymen dat met het systeem van E. Coli in China wordt uitgedrukt. Het bedrijf levert slechts de beste kwaliteitsproducten wereldwijd aan concurrerende prijzen aan klanten, en door samenwerking met geneesmiddel en biotechnologiebedrijven, ontwikkelt Yaxin Biotechnology Ltd onophoudelijk de seriersproducten. Zowel worden de recombinante trypsine als recombinante carboxypeptidase B, met hoogste selectiviteit en speciale activiteit, speciaal toegepast op het gebied van recombinante insuline en insulineanalogons wereldwijd vervaardigend door onze klanten.

  De recombinante trypsine is in overeenstemming geweest met de standaard „Enzymen van USP 2015 die als assistentmateriaal worden gebruikt in farmaceutische vervaardigen-recombinante trypsine“, die in cel het cultiveren wordt gebruikt. En recombinante aprotinin (trypsineinhibitor, BPTI) is een ander product op het gebied van de celcultuur.

  YaxinBio dringt bij de „wetenschappelijke en technologische innovatie aan“, in handen gehade onafhankelijke intellectuele-eigendomsrechten van de producten. De belangrijkste producten zijn: recombinante menselijke trypsine (PRSS, RHT), recombinante varkenstrypsine (RPT), recombinante carboxypeptidase B, recombinante eiwita, recombinante chymotrypsin, recombinante enterokinase, recombinante aprotinin (trypsineinhibitor, BPTI), V8, et al.

  Wij bepalen onze ondernemingsdoelstelling zoals-een professionele fabrikant van recombinante enzymen zijn, dient de farmaceutische fabrikanten in de wereld.

   

Contactgegevens
Shanghai Yaxin Biotechnology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. zhao

Tel.: +86-21-54336492

Fax: 86-21-54336593

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)